Metsästys- tai kalastuslehti on erinomainen lahjaidea

Kalastus, metsästys, retkeily ja eränkäynti ovat loistavia harrastuksia. Luonnossa liikkuessa kunto nousee ja mieli lepää. Metsästys- tai kalastuslehti onkin erinomainen lahjaidea luonnossa liikkujalle tai juuri harrastusta aloittavalle nuorelle tai vanhemmalle eränkävijälle. Lehdet pitävät lukijan ajan tasalla metsästykseen ja kalastukseen liittyvistä lainsäädännöistä sekä uusista tuotteista.
Tähän artikkeliin otin mukaan kolme lehteä, jotka kannattaa tilata, joko itselleen tai lahjaksi. Tällä hetkellä metsästys ja kalastuslehtien lehtitarjoukset ovat erittäin hyviä, eivätkä lehtien hinnat ole todellakaan pahoja. Suosittelen kaikkia tutustumaan kyseisiin lehtiin, mikäli eränkäynti tai kalastus kiinnostaa.

Erä lehti


Erä-lehti on varmasti tuttu jokaiselle erämiehelle ja naiselle. Lehti käsittelee nimenomaan eränkäyntiä, eli siinä on artikkeleita metsästyksestä, kalastuksesta, retkeilystä sekä luonnosta. Lehdestä löytyy hyviä vinkkejä kalastukseen sekä metsästykseen liittyen, joten etenkin nuorille eränkävijöille sekä uusille harrastajille se on erinomainen tiedonlähde. ERÄ-lehden asiantuntijat tietenkin testaavat kaikki uudet kalastusvälineet sekä metsästystarvikkeet, joten lukija saa siitä rahanarvoista tietoa. Tällä hetkellä erä-lehden tarjous sisältää 4 lehteä 25 euron hintaan, joten se ei todellakaan ole hinnalla pilattu.

Metsästys ja kalastus -lehti


Metsästys ja kalastus -lehti antaa hyödyllistä tietoa alan tuotteista, kuten aseista, patruunoista, kalastusvälineistä, varusteista sekä vaatteista. Lehden artikkelit käsittelevät tulevia metsästys- ja kalastus sesonkeja. Lehdestä löytyy tietenkin kalastus- sekä metsästysvinkkejä ja hyviä artikkeleita kala- ja metsästysreissuista ympäri maailman. Metsästys ja kalastus -lehti ilmestyy 13 kertaa vuodessa ja tällä hetkellä lehden voi tilata tarjoushintaan 25 euroa / 4 lehteä. Tämäkin lehti on erinomainen lahjaidea uusille ja vanhoille eränkävijöille.


Ase ja Erä -lehti


Ase&Erä -lehti on suosittu eränkävijöiden lehti, joka kertoo eränkäynnistä kalastuksesta sekä aseista. Ase&Erä -lehden asiantuntijat testaavat uudet puukot, aseet sekä muut eränkäynnin tarvikkeet. Lehdestä saa hyviä ideoita uusista kalastuspaikoista sekä retkeilykohteista. Metsästyksen ja kalastuksen harrastajille tärkeintä lehdessä on kuitenkin laajamittaiset aseiden, patruunoiden, vapojen sekä vieheiden testaukset. Niistä saa rahanarvoista tietoa siitä, mikä on hinta- laatu suhteeltaan paras tuote. Uusi Ase&Erä lehden tilaaja saa myös tilaajalahjan, joka lähetetään kuukausi tilauksen jälkeen. Tilaajalahjat ovat usein metsästykseen sekä kalastukseen liittyviä välineitä, kuten puukkoja tai uistimia. Tämä lehti on tällä hetkellä yksi parhaita eräaiheisia lehtiä yhdessä ERÄ-lehden kanssa. Ase&Erä lehden saa vuodeksi kotiin ainoastaan 60 eurolla. Lehtitilaus sisältää 8 lehteä.

Tässä oli siis kolme kovinta lehteä, jotka sopivat jokaiselle eränkävijälle. Näiden lehtien paras puoli on, että niitä voi lukea uudelleen ja uudelleen vuosienkin päästä. Vanhat lehdet on hyvä viedä esimerkiksi kesämökille, laavulle tai metsästysmajalle, joten sadepäivän yllättäessä niitä voi lukea, vaikka luontoon ei pääsisikään.

Comments